10 SEPTEMBER – DE STOKERS

Om de opening van het theaterseizoen goed in te luiden hebben we de Amsterdamse band “De Stokers” uitgenodigd.

Banjo, drumkoffer, contrabas, accordeon, toeters en bellen, zingende zaag, stemmen, verdeeld over 7 mannen. De Stokers, voila! Polka, hoempa, balkan, smartlap, ska, country, tja… de Stokers doen er hun eigen ding mee. Nederlandstalige manisch melancholische circuspunk, meer woorden maken we er niet aan vuil. Komt dat zien, komt dat horen!

Voor de filmliefhebbers zal de bovenfoyer veranderen in een gezellige filmzaal. We presenteren een selectie van inspirerende en nostalgische films uit het verleden met als thema Budel Dorplein en in het bijzonder de zinkfabriek.

Als het weer ons gunstig gezind is, verplaatst het feest zich ook naar buiten met de silent disco, onder leiding van de enige echte DJ Lasoog. Deze disco is bedoeld voor iedereen, ongeacht dansvaardigheden ;-).

Ook is het 10 september Open Monumenten Dag in Cranendonck. De kans om het rijksmonument Hotel St. Joseph zoals het Cantinetheater eigenlijk heet te bezoeken.