1 JUNI DE BARON + support en Dr. Bakeliet (vinyl DJ)

Afsluiting seizoen in Cantinetheater met een Groots Spektakel!

Het is tijd om het einde van een onvergetelijk cultureel seizoen te vieren bij het Cantinetheater, en dat doen we met een Groots Spektakel!

Op 1 juni openen de deuren om 20:00 uur, en vanaf dat moment is het één groot feest. Bereid je voor op een geweldige avond met een optreden van de band De Baron.

Wel eens in een klezmer-moshpit gestaan?
De Baron maakt Guerrilla-Brass. Ze halen hun inspiratie uit verschillende wereldgenres: DesertRock, BalkanBeat en het Nederlandse levenslied. Ze creëren liefdevol anarchisme en storten bakken aan energie uit over het publiek. Vorig jaar waren ze een van de festival sensaties op o.a. Oerol en de Zwarte Cross en speelden ze de tent plat en worden in recensies vaak vergeleken met de Nederlandse theatrale band De Kift. De vonken springen er tijdens een optreden van De Baron vanaf, er is zelfs brandgevaar! Hijs de zeilen, De Baron is in aantocht.

Voor en na hun optreden zorgt DJ Dr. Bakeliet ervoor dat deze sfeer perfect wordt doorgetrokken met zijn selectie aan vinyl singles. Deze muzikale fijnproever wordt niet voor niets gevraagd door festivals als Misty Fields en Nirwana’s Tuinfeest.

Dus trek je beste outfit aan, nodig je vrienden uit en kom genieten.
Dit is je kans om het seizoen in stijl af te sluiten en je beste Balkan dansmoves te laten zien.

We kijken ernaar uit om er samen met jou een groot feest van te maken. Zien we je dan?

Afsluiting seizoen in Cantinetheater met een Groots Spektakel!
De Baron + Dr. Bakeliet (vinyl DJ)
Zaterdag 1 juni 2024
Deuren open 20:00
Kom met vrienden voor een vriendenprijsje!

VVK 7,50 per ticket of kom samen voor 10 Euro*
*duo ticket met toegang voor 2 personen (ex service kosten)
ADD 10 Euro p.p.