24 JUNI – Joy de Vivre – the 40 Watt Band

Laat deze kans niet schieten!!

24 juni in het Cantinetheater in Budel-Dorplein: TRY-OUT van 2 Belgische bands. The 40 Watt Band en Joy de Vivre.

TRY-OUT betekent in dit geval: GRATIS TOEGANG.

The 40 Watt Band presenteert R.E.M.
R.E.M. stopte in 2011 en liet een onvoorstelbaar mooie muzikale erfenis achter. Van rauwe garagerock uit de beginperiode tot de onvergetelijke wereldhits uit hun topperiode. The 40 Watt Band laat ons kennismaken of opnieuw genieten van de iconische songs van R.E.M! Als je je ogen dicht doet, waan je je bij een live concert van R.E.M!

Joy De Vivre: een tributeband, gelinkt aan Joy Division. Joy Division had drie jaar nodig om (muziek) geschiedenis te schrijven. De invloed van deze Britse band op de muziekwereld is enorm. Sinds begin 2007 brengt Joy De Vivre angry-scary rock’n roll boordevol emotie, wanhoop en tegendraads wat betreft de toen heersende trends en doet dat nu in het Cantinetheater!